Om kakor

Den här webbplatsen innehåller så kallade kakor (cookies). Vi använder kakor för att få besöksstatistik och för att kunna använda webbplatsen.

Enligt lagen (2003: 389) om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få information om att webbplatsen innehåller kakor, vad de används till och hur de kan undvikas.

Vad är en kaka?

En kaka är en liten textfil som webbplatsen du besöker sparar på din dator. Kakor används på många webbplatser för att besökaren ska kunna få tillgång till olika funktioner. Informationen i kakan gör det också möjligt för oss att följa en besökares surfande.

Kan jag säga nej till kakor?

Om du vill kan du stänga av kakfunktionen (cookiefunktionen) i din webbläsare. Det gör du genom att gå i i säkerhetsinställningarna i din webbläsare.

Region Stockholm sparar ingen personlig information via kakor och när besöket avslutas så släpps kopplingen mellan webbservern och användaren. Information om besökaren kan inte spåras av Region Stockolm.

Sidfot

Viss är ett medicinskt och administrativt kunskapsstöd som riktar sig till sjukvårdspersonal i primärvården i Region Stockholm.

Webbplatsens syfte är att bidra till en god och jämlik vård och erbjuda bästa möjliga kunskap i patientmötet.

Har du frågor, förslag eller feedback?